Wie zijn Bulldog Media?

Eerst even netjes voorstellen

Een team van jonge professionals met elk een eigen expertise. Dagelijks zijn wij voor onze klanten bezig om mooie online producten te ontwikkelen. De producten welke wij ontwikkelen lopen erg uiteen. We bouwen websites en webwinkels en designen logo’s tot complete brand identities. Maar belangrijker nog, we hebben plezier in ons werk.

Wie wij zijn

Hoe het allemaal begon

Bulldog Media is een full service internet & reclamebureau dat al jouw visuele communicatie verzorgt. Wij zijn een jonge onderneming met een hecht team van creatieve mensen. Wij zorgen voor de website en vormgeving die jouw doelgroep zullen aanspreken.

Wij werken vanuit Vierpolders, op het eiland Voorne-Putten, het zuidelijkste deel van Zuid Holland in de naburigheid van de Maasvlake/Europoort. Wij zijn een no-nonsense bureau en zo gaan wij ook met onze klanten om. We gaan graag met jou de uitdaging aan om de visuele communicatie van jouw bedrijf op een creatieve manier vorm te geven. Soms is het net die andere kijk op de zaak waarmee jouw dienst of product zich kan onderscheiden.

We zijn ontwerpers, bouwers en meedenkers. Een soort van digitale freaks.