Search Engine Optimization of SEO

SeoWe willen allemaal hoog in Google staan met onze website of webshop. Wie droomt daar niet van ? Als je dit doel wilt bereiken, heb je goed geschreven SEO teksten nodig. Zoekmachines stellen voorwaarden aan deze teksten om zo jouw website te laten stijgen in Google.

Wij kunnen bestaande teksten herschrijven of ze in een nieuw jasje steken. Door goede teksten wordt jouw website of webshop beter vindbaar. Slechte vindbaarheid van jouw website of webshop betekent omzetverlies.

Maar hoe werkt dat nu, SEO?

De regels worden bepaald door de zoekmachines. Als jouw website zoveel mogelijk aan de de regels voldoet, wordt je positie in Google hoger. Er zijn 2 onderdelen van optimalisatie:

  • Technische kant van de website (oftewel de achterzijde van de site)
  • Teksten op de website (oftewel de voorkant van de site)

In de teksten zetten we relevante zoekwoorden neer die belangrijk zijn voor jouw bedrijf.

Optimaliseren van een bestaande website

Wil je jouw website beter vindbaar laten maken in Google ? Wij willen dan de SEO voor jou uitvoeren. Of deze site nu door ons gebouwd is of niet, dat is geen probleem. Is jouw site alleen al zo oud dat optimalisatie niet meer mogelijk is dan adviseren wij jou een nieuwe site. Samen kijken we dan naar jouw wensen en wij maken een passende offerte.

Heb je vragen over SEO ?