Webshop

WebshopStel je wilt een eigen winkel beginnen of je bestaande winkel uitbreiden. Denk eens aan een webshop, een winkel op internet. Bij een goed opgezette webshop hoort een mooi en passend ontwerp. Gelukkig heeft Bulldog Media de kennis en ervaring in huis om dit op jouw online winkel toe te passen.

Is er behoefte aan je producten?

Je kunt nog zo’n goed idee hebben maar als niemand op je producten zit te wachten, heeft het weinig zin een webshop te beginnen. Indien je al een bestaande winkel hebt, weet je dat er behoefte is aan een bepaald soort goederen. Met behulp van een webshop, kun je je afzetmogelijkheden vergroten.

Concept

Niet alleen de producten, ook het uiterlijk is belangrijk. Een onoverzichtelijke shop wordt even snel weer verlaten als ‘ie gevonden wordt. Over het algemeen moeten klanten binnen twee keer klikken het product hebben gevonden, anders gaan ze weg. Zorg ook voor grote en duidelijke afbeeldingen en specificaties van de producten die je aanbiedt. Klanten kunnen ze immers niet zelf bekijken of vasthouden. Daarom is het van belang dat de eigenschappen van de producten duidelijk worden omschreven. Vermeld bijvoorbeeld duidelijk de afmetingen van de spullen die je levert. Denk ook na over een goede bedrijfsnaam en dito domeinnaam, deze kan Bulldog Media voor je vastleggen. Als deze gemakkelijk te onthouden is, heb je kans dat klanten niet alleen via Google binnenkomen, maar ook direct het adres intypen.

Beveiliging

Let er op dat jouw webshop snel bereikbaar is en bezoekers niet lang moeten wachten totdat allerlei Flash animaties zijn geladen. Dit gaat snel irriteren en jaagt klanten weg. Hij moet ook door meerdere browsers bekeken kunnen worden, niet iedereen gebruikt Internet Explorer. Zorg er ook voor dat alles goed beveiligd is, vooral wanneer je online je klantgegevens bewaard.

Webshop Hosting

Eén van de belangrijkste zaken voor een webshop is de snelheid. Potentiële klanten moeten zo snel mogelijk de webshop zichtbaar krijgen, want iedereen is gehaast en heeft weinig tijd. Als  de shop niet snel genoeg laad dan gaan ze verder kijken en dat is niet de bedoeling. Bulldog Media heeft zijn eigen hosting service en daarom zijn wij in staat jou het juiste hostingspakket te adviseren.

Vraag vrijblijvend een webshop offerte bij ons aan.