Op zoek naar een website ontwerp ?


Heb je een nieuw design nodig voor je website ? Bulldog Media kan je helpen. Wij ontwikkelen unieke, originele en professionele websites voor jouw onderneming. Onze websites zijn to the point en doen wat ze moeten doen: jouw potentiële klant informeren over jouw dienst of product. Dus geen poespas.

Onze webdesigners maken echt de mooiste designs, die goed converteren en helpen bij het uitdenken van navigatie, zodat iedereen er makkelijk doorheen kan navigeren.

Wat is belangrijk bij webdesign ?

  • het design zelf
  • het gebruiksgemak voor de klanten van onze klanten.

Als een pagina niet aantrekkelijk of gebruiksvriendelijk is, dan haakt een potentiële klant snel af.. Daarom moet het webdesign visueel aantrekkelijk zijn. Het gebruiksgemak moet ook aanwezig zijn. In alle webdesigns is een bepaalde lijn te ontdekken. Het logo staat vaak links bovenin, de contactgegevens onderin en een zoekfunctie rechtsboven. Sitebezoekers zijn dit gewend en ons advies is: ga hier niet mee experimenteren. Als je deze vaste onderdelen op deze plekken zet, kunnen je bezoekers dit blindelings vinden en zullen makkelijker en sneller vinden wat ze nodig hebben en zo wordt de gewoonte van de gebruiker gebruikt voor je eigen webdesign.

Responsive webdesign

Voor een website is het ook belangrijk dat het Responsive is. Dit betekent dat de sites, behalve op alle desktops, ook op iPad en iPhone duidelijk zichtbaar zijn en makkelijk om te navigeren. Onderzoek heeft uitgewezen dat tablets en mobiele telefoons steeds meer worden gebruikt om websites te bezoeken.

Mobiele website

Klanten zijn onderweg, ze zijn mobiel. Als ze onderweg zijn ze op zoek naar producten en diensten. Laat je gevonden worden ! Jouw klanten zijn mobiel, maar ben jij dat ook ?

Een mobiele website is gebruiksvriendelijk omdat we speciale ‘knoppen’ ontwerpen, zodat de klant geen last meer heeft van in/uitzoomen en direct bij de informatie terecht komt die hij/zij wil hebben.

Wij maken een mobiele website op basis van de lay-out en content van jouw bestaande desktop-website, zodat jouw huisstijl uniform blijft. De mobiele website draait dan ook naast uw huidige desktop-website.

Vraag vrijblijvend een website offerte bij ons aan.