Wie zijn wij?

Bulldog Media is een full service internet & reclamebureau dat al jouw visuele communicatie verzorgt. Wij zijn een jonge onderneming met een hecht team van creatieve mensen. Wij zorgen voor de website en vormgeving die jouw doelgroep zullen aanspreken.

Wij werken vanuit Oostvoorne, op het eiland Voorne-Putten, het zuidelijkste deel van Zuid Holland in de naburigheid van de Maasvlake/Europoort. Wij zijn een no-nonsense bureau en zo gaan wij ook met onze klanten om. We gaan graag met jou de uitdaging aan om de visuele communicatie van jouw bedrijf op een creatieve manier vorm te geven. Soms is het net die andere kijk op de zaak waarmee jouw dienst of product zich kan onderscheiden.

Wat doet Bulldog Media?

Bulldog Media ontwikkelt unieke, originele en professionele websites voor ondernemingen. Onze designs zijn to the point en doen wat ze moeten doen: Jouw potentiële klanten informeren over jouw dienst of product. Uiteraard zorgen wij er ook voor dat jouw website op het internet geplaatst wordt door middel van domeinregistratie en hosting.
Daarnaast kunnen wij de vormgeving van jouw bedrijf ontwerpen. Bij Bulldog Media wordt hier de nodige aandacht en tijd aan besteed. Het ontwerp van jouw logo, jouw huisstijl en/of website hebben immers meer nodig dan een paar tips en plaatjes die je via Google zelf zou kunnen vinden. Een duidelijke representatie van de identiteit van jouw vraagt meer dan dat. En daarom zijn wij er voor je. Met het professionalisme van Bulldog Media krijgt jouw bedrijf een gezicht, een beeldmerk met een grote aantrekkingskracht en een originaliteit waardoor jouw klant je onder duizenden herkent. We zorgen voor een unieke logo die in één oogopslag de juiste boodschap overbrengt. En het drukwerk van jouw eigen huisstijl? Daar zorgen we bij Bulldog Media ook graag voor!

Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan.
Bulldog Media is een hecht en creatief team van professionals
die altijd voor je klaar staan!

Vraag vrijblijvend bij ons een offerte aan